31.10.2023 | Nyheter

Tommy Fredriksen ny sjef i PHM Norway

PHM Group har utnevnt Tommy Fredriksen til administrerende direktør og landssjef for selskapets norgeskontor samt til medlem av konsernets ledelsesgruppe. Han vil tiltre stillingen den 27. oktober 2023 og vil rapportere til Ville Rantala, administrerende direktør i PHM Group. Tommy Fredriksen er for tiden administrerende direktør i Sefbo, som er en del av PHM Group.

Tommy Fredriksen har solid erfaring med å lede og bygge opp bedrifter fra en rekke forskjellige bransjer. Siden 2020 har han vært administrerende direktør i Sefbo, som ble ervervet av PHM Group i september 2023. Før dette har han holdt flere andre lederstillinger, som driftsdirektør i Tess AS og administrerende direktør i Biltema-gruppen og Birgma International SA.

«Jeg er fornøyd med å kunne ønske Tommy velkommen som en del av konsernets ledelsesgruppe. Tommy har en vellykket bakgrunn som leder i eiendomstjenestebransjen å vise til. Han har alle forutsetninger for å kunne fortsette å styrke og utvikle virksomheten vår i Norge», sier administrerende direktør i PHM Group, Ville Rantala.

”Jeg takker for tilliten og utfordringen jeg nå får i PHM Group. Vi er nå en organisasjon i Norge som er unik i forhold til tjenester og service til våre kunder. Vi skal fortsette reisen og gi våre kunder nye tjenester. Vi skal være digitale og smarte i arbeidsmåte. Vi skal gi ansatte nye spennende utfordringer. Vi blir nå et så stort selskap at det vil bli mange spennende mulighet for utvikling for mange”, sier Tommy Fredriksen.

Jon Eldon fratrer stillingen som administrerende direktør og landssjef for Norge den 27. oktober 2023. 

«På vegne av PHM Group og ledelsen ønsker jeg å takke Jon Eldon for hans bidrag i implementeringen av PHMs strategiske og vekstmessige mål i Norge. Jon bygget opp norgeskontoret til PHM, og det er på dette grunnlaget vi besitter den nødvendige kompetansen til å ta virksomheten vår i Norge ett steg videre,» sier Ville Rantala.

Mer informasjon:

Ville Rantala, CEO, PHM Group, ville.rantala@phmgroup.com, tel. +358 50 385 1442