11.6.2024 | Nyheter

Oppgrader til elektronisk adgangskontroll i ditt borettslag eller sameie

Har du glemt nøklene? Kanskje det er vanskelig å lese navnet på ringeklokken til personen du prøver å nå? Uansett hvilke utfordringer dere har med deres nåværende adgangssystem, så har vi løsningen.

Gjennom vårt samarbeid med Defigo, er vi forhandler av en smartere løsning for adgangskontroll til borettslag, sameier og næringsbygg. Defigo er en alt-i-ett-løsning som tilbyr en sikker adgangskontroll med trådløs porttelefon, en app for nøkkelfri inngang og enkel administrasjon via WebAdmin. Adgangssystemet forenkler hverdagen for leietakere og administratorer, og sikrer bruk inn i fremtiden.

Få bedre sikkerhet og en enklere hverdag med elektronisk adgangskontroll i ditt borettslag eller sameie. Vi hjelper dere gjennom hele prosessen fra bestilling til montering. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud i dag!

Enkel og oversiktlig tilgangsstyring fra hvor som helst

En risiko med et tradisjonelt adgangssystem er at alle med en nøkkel kan komme inn på eiendommen. Dette betyr at tidligere leietakere, eiendomsmeglere og alle som har muligheten og ønsket om å kopiere en nøkkel kan komme inn. Dette er en sikkerhetsrisiko for hjemmet ditt. Med adgangssystemet til Defigo kan administratoren enkelt håndtere tilgang til eiendommen via WebAdmin. Når en leietaker flytter inn, kan de gis tilgang, og samtidig kan tilgangen til den gamle leietakeren fjernes. Dette sikrer at ingen uautoriserte personer har mulighet til å komme inn på eiendommen, noe som øker sikkerheten for hjemmet ditt.

WebAdmin er et enkelt og oversiktlig webbasert administrasjonsverktøy som lar deg håndtere all tilgang til eiendommen.

Trådløs porttelefon til ditt borettslag – Din digitale dørklokke

Nå er det slutt på porttelefoner med slitte håndskrevne navnelapper på ringeknappene. Med porttelefonen fra Defigo får dere et moderne og ryddig utseende i deres inngangsparti.

Med Defigo digital porttelefon kan du selv velge navnet på ringeklokken din. Du kan legge til et bilde og bestemme hvem som mottar anropet til leiligheten din. Du kan også bestemme om du vil at navnet ditt skal skjules til angitte tider, hvis du for eksempel skal på ferie. Alle tilgjengelige alternativer er der for holde hjemmet ditt sikkert og trygt, og kan enkelt redigeres i Defigo-appen. Defigo sitt porttelefonanlegg ble bygget for å vare gjennom de kaldeste vintrene, og med motstand mot vann, snø og støv, vil du alltid kunne bruke porttelefonen, uansett vær.

Med porttelefonen til Defigo får ditt inngangsparti et moderne og ryddig utseende

Elektronisk adgangskontroll – En nøkkelfri hverdag

De fleste har på ett eller annet tidspunkt glemt eller mistet nøkkelen og låst seg ute. Man må kanskje ringe naboen eller vaktmesteren for å hjelpe deg inn i bygningen. Det er irriterende og ubeleilig, og det kan også være dyrt. Med adgangssystemet fra Defigo er det helt unødvendig.

Innenfor eiendommen finnes en kontrollenhet som gir strøm til porttelefonen og kan håndtere opptil 3 dører. Dette er hjernen til Defigo-systemet og sikrer at du vil kunne komme inn på eiendommen selv om porttelefonen skulle bli skadet. Kontrollenheten gjør at du kan få tilgang til eiendommen bare ved å bruke mobiltelefonen din. Gjennom Defigo-appen kan du velge den døren du ønsker å bruke, og døren vil åpne seg. Det er befriende å vite at du ikke trenger å ha med deg en fysisk nøkkel. Alt du trenger er mobiltelefonen din.

Du kan alltid bruke mobiltelefonen din for å komme deg inn i bygningen, selv om porttelefonen skulle bli skadet

Brukervennlig app – Alltid med nøkkelen i lommen

Defigo-appen ble utviklet for å gjøre åpning av dørene dine så raskt og enkelt som mulig. Den er svært brukervennlig og inneholder ikke mer enn en oversikt over dørene du har tilgang til, samt en knapp for å åpne dem. Barn, voksne, og eldre kan navigere og bruke Defigo-appen uten problemer. Defigo-supportteamet kan også kontaktes direkte gjennom appen, noe som betyr at hjelp alltid bare er et klikk unna hvis det trengs.

Fjernadgang – Gi andre tilgang til eiendommen når du ikke er hjemme

Fjernstyring av eiendommen er en funksjon kundene elsker. Fordi adgangen til eiendommen din skjer via en app, kan du åpne døren fra hvor som helst. Hvis for eksempel en venn passer katten din mens du er på ferie, kan de ringe deg på porttelefonen. Du vil motta anropet på telefonen din og gi dem tilgang til eiendommen. Du trenger ikke å få laget nøkler eller låne ut nøkler uten å vite når eller om du får dem tilbake. Livet er enklere og sikrere med Defigo.

Med Defigo appen har du alltid nøkkelen i lommen. Du kan også gi andre tilgang til eiendommen selv om du ikke er hjemme

Tilgjengelighet for alle

Med tanke på at ikke alle har en smarttelefon, eller ønsker å bruke en for å få tilgang til eiendommen sin, kan fysiske nøkkelbrikker brukes på adgangssystemet. Porttelefonen har en RFID-leser, noe som betyr at du kan holde nøkkelbrikken over leseren på porttelefonen og komme inn på eiendommen.

I tillegg til dette trenger du ikke nødvendigvis en smarttelefon for å åpne døren for besøkende. Systemet fungerer også med eldre telefoner uten smart-funksjon. Telefonen vil alltid ringe fra samme nummer, så den kan lagres som dørklokken. Et enkelt tastetrykk så vil døren åpnes.

Defigo svarapparat er et tilleggsprodukt som monteres i boligen til de som ønsker det. Svarapparatet gir boligen et tradisjonelt, men trådløst callinganlegg, som lar deg svare på anrop og åpne døren for besøkende. Når besøkende ringer på dørtelefonen, kan beboerne se, snakke med og gi tilgang til vedkommende.

Med adgangssystemet til Defigo kan man også benytte nøkkelbrikker for å låse opp døren. Nøkkelbrikken leses av på porttelefonen
Med adgangssystemet til Defigo kan man også benytte nøkkelbrikker for å låse opp døren. Nøkkelbrikken leses av på porttelefonen

Velg et bærekraftig system for adgangskontroll til ditt borettslag

Når du investerer i et produkt, kan det være verdt å vurdere hvilken påvirkning det har på planeten. Hvor lenge vil produktet vare? Må det vedlikeholdes regelmessig eller erstattes om 5 år? Forretningsmodellen til Defigo er bygget på at din investering skal være fremtidssikker. Defigo fungerer som et abonnement. Dette betyr at adgangssystemet ikke bare blir servicebehandlet når det er nødvendig, men det vil også bli erstattet ved behov, og begge deler er inkludert i ditt abonnement.

“Hvorfor er dette bærekraftig?” kan du spørre. Når Defigo gjør oppdateringer og oppgraderinger av maskinvaren til systemet, gjenvinner de så mye som mulig av tidligere modeller for å sikre at ingen brukbare materialer går tapt. Defigo er designet for å tilby deg den beste, siste og sikreste teknologien, men uten ekstra kostnad for planeten.

I tillegg til dette er Defigo mye mer omtenksomt sammenlignet med andre, mer tradisjonelle systemer når det gjelder å bruke planetens ressurser. De fleste tradisjonelle porttelefonanlegg krever flere meter med kabling, som ofte er laget av kobber, en begrenset naturressurs. Defigo gjør ting annerledes. Med bare 2 ledninger, sparer eiendommer tusenvis av meter med kobber i året (Mustad Eiendom sparte 15 000 km med kobberkabling)! Så du kan være trygg på at ved å bruke et Defigo-system, gjør du et smartere og mer bærekraftig valg.

Klar for å bytte til elektronisk adgangskontroll?

Vi hjelper dere gjennom hele prosessen fra bestilling til montering av deres elektroniske adgangssystem. Har dere en vaktmesteravtale hos oss utfører vi også rutinemessig inspeksjon og sikrer at alt fungerer som det skal til enhver tid.

Kontakt oss

Med Defigo får dere en komplett løsning for adgangskontroll til ditt borettslag

For eiendomsforvaltere:
  • Oppdatert oversikt over beboere til enhver tid
  • Full kontroll over tilgangsrettigheter
  • Enkelt å utstede og tilbakekalle tilgang
For beboere:
  • Motta videosamtaler og gi tilgang til besøkende, selv om du er utenfor leiligheten
  • Personliggjøre ringeklokken ved å endre visningsnavnet og legge til et bilde
  • Velg mellom individuelle ringeknapper, gruppeknapper eller begge deler
  • Skjul ringeknappen når du ikke ønsker å bli forstyrret
  • Få hjelp fra Defigo-supportteamet gjennom mobilappen
  • Systemet fungerer også med et tradisjonelt svar-apparat i leiligheten