Hovik Eiendomsdrift
12.4.2024 | Nyheter

Høvik Eiendomsdrift styrker PHM Groups tilstedeværelse i Drammen

PHM Norge AS har kjøpt opp aksjebeholdningen i Høvik Eiendomsdrift AS. Oppkjøpet er i tråd med PHMs strategi og styrker selskapets tilstedeværelse i Drammensområdet i Norge.

Høvik Eiendomsdrift tilbyr en rekke innendørs og utendørs vedlikeholdstjenester på eiendommer, for eksempel bygningstekniske tjenester, renoveringsarbeid og utendørs vedlikehold.

– Vi er glade for å kunne styrke posisjonen vår i Drammen og nærområdet. Området er i kraftig vekst, både på grunn av det nye sykehuset og en voksende befolkning. Det er høy aktivitet innen boligbygging, og det er mange nye prosjekter på gang. Høvik Eiendomsdrift AS har vært i området i flere år og kjenner omgivelsene og kundenes behov godt. Vi er glade for å få det nye selskapet inn i PHM Group. Vi håper å kunne tilby kundene våre nye og interessante tjenester, sier Tommy Fredriksen, landsjef i PHM Group i Norge.

– Vi håper å kunne tilby nye tjenester til kundene våre og nye utviklingsmuligheter til de ansatte. Vi gleder oss veldig til å jobbe og utvikle virksomheten vår lokalt, sier Morten Gilhuus fra Høvik Eiendomsdrift.

Mer informasjon:
Tommy Fredriksen, landsjef Norge, PHM Group
tommy.fredriksen@phmgroup.no
+47 920 68 537