Stor eller lokal?
Hvorfor ikke begge deler

Vi i PHM Group tilbyr lokal eiendomsservice sammen med samlede styrker fra alle PHM-partnere.

Lokal aktør med stor erfaring og lokalkunnskap, eller et konsern med store ressurser? Hvorfor ikke begge deler?

Vår viktigste ressurs er våre profesjonelle og kompetente medarbeidere med lang erfaring i bransjen, med lokal nærhet til mange områder i Norge.

Siden hjemmet vårt er et av våre tryggeste steder, er det trygt og trivelig med et kjent ansikt som tar hånd om, og kjenner til området og eiendommens spesifikke behov. Det eneste som kan gjøre opplevelsen din enda bedre er at din lokal eiendomsforvalter har riktig ressurser for å håndtere alle deler av eiendommen. Vedlikehold, teknisk- og økonomiske forvaltning hos en og samme aktør, det er der PHM Group kommer inn i bildet.

PHM Group består av bedrifter som jobber lokalt. Vår oppgave er å ta vare på mennesker ved å ta vare på deres bomiljø og omgivelser. Vårt mangfoldige tilbud av tjenester står også til din disposisjon når du leter etter en samarbeidspartner innen eiendomsservice, renhold, teknisk- eller økonomisk forvaltning.

Vårt mål er å skape et trygt, enkelt og pålitelig bomiljø og samtidig bevare eiendommens verdi og forlenge dens livstid.

Lokale aktører, med stort nettverk og støtte

Vi tror at det som er enda bedre enn lokal service, er lokal service med store ressurser. Med PHM Group behøver du ikke velge mellom din lokale leverandør og en stor nordisk leverandør. Med oss får du det beste av begge verdener.

Vi har kunder i Sverige, Finland, Norge, Danmark og Tyskland som hjelpes av våre 6000 medarbeidere. Vi ekspanderer stadig til nye områder. PHM Group eies av Norvestor og Intera, sammen med bedriftsledelsen og nøkkelpersoner hos de lokale aktørene.

Vil du bli kunde av oss?

Les mer om våre tjenester

Våre tjenester
Connecta med oss