Bli PHM-partner

PHM Group består av de beste lokale bedriftene innen eiendomsservice. Vi er en klubb der nye medlemmer er varmt velkomne for å utvikles sammen med oss!

Vi forstår reisen som entreprenører, og støtter deg i hvert steg. Uansett om du er en erfaren entreprenør, eller nettopp har begynt din reise, er PHM Group her for å hjelpe deg å oppnå fremgang.

Vår erfaring innen entreprenørskap og bedriftsutvikling gjør oss til den perfekte partneren for å virkeliggjøre din visjon. Vi tilbyr et mangfold av tjenester og ressurser for å støtte deg under hele prosessen.

Bedriftsrådgivning:

Vårt team at eksperter tilbyr skreddersydd rådgivning og strategisk veiledning for å hjelpe deg med å utvikle din virksomhet til vekst. Vi hjelper deg med å identifisere muligheter, håndtere ansettelser og maksimere ditt fremgangspotensiale.

Finansiering:

Vi tilbyr ulike finansieringsløsninger for å støtte dine bedriftsbehov. Vårt nettverk av investorer og finansielle partnere gir deg tilgang til kapital som kan hjelpe deg å virkeliggjøre dine vekstplaner og prosjekter.

Nettverk:

Vi tror på viktigheten av å bygge sterke bedriftsnettverk. Sammen med andre PHM-partnere får du muligheten til å ha kontakt med andre entreprenører, potensielle samarbeidspartnere og bransje-eksperter for å dele kunnskap og skape nye bedriftsmuligheter.

Mentorskap:

Våre erfarne mentorer tilbyr veiledning basert på deres egen entreprenørreise. Gjennom å få tilgang til deres kunnskap og erfarenhet kan du unngå vanlig fallgroper.

La PHM Group være din pålitelige partner på din entreprenør-reise. Kontakt oss i dag for å diskutere hvordan vi kan støtte deg og din bedrift.

Les mer

Vil du også være med i klubben? Kontakt oss for å høre mer om hvordan du blir en PHM-partner!

Kontakt oss